Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Privacybeleid(Vereist)

Veelgestelde vragen

Je kunt een fiets reserveren op onze website via deze link.

Dat kan tot 7 dagen voor de start van de reservering.

Tot 2 dagen voor je reservering hanteren we een annulatievergoeding van 50%.

Annuleer je binnen de 48 uur voor je reservering, krijg je helaas geen restitutie.

Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden.

Dat kan! Stuur ons dan even een mailtje op info@fietsverhuurneeroeteren.be en stuur de mail door met je reserveringsbevestiging. Schrijf aub duidelijk neer welke aanpassing je wil, dan verwerken wij dit binnen 12 uur!

Wij zijn iedere dag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Wil je vroeger komen ophalen, laat het ons gerust weten.

Wij zijn iedere dag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en we vinden het fijn als je de fietsen terugbrengt voor 18:00 uur. Mocht het toch wat later worden, bel je ons dan even?

Wanneer je de verzekering (2 euro per fiets per dag) afsluit, ben je volledig verzekerd als er je iets overkomt door toedoen van derden.

We kunnen een kinderzitje op je stadsfiets monteren. Kinderen kunnen sowieso in de bakfiets zitten en als je een baby’tje wil meenemen kun je je eigen maxi-cosi meenemen en die klikken op de maxi-cosi klikkers.

Je kunt met de elektrische fietsen tussen de 70 en 100 km afleggen, afhankelijk van je gewicht, de ondergrond, de weersomstandigheden en op welke stand je fietst.

Nee, maar met kinderen kun je gebruik maken van de elektrische bakfietsen.

In Vlaanderen is het verplicht een fiets- of bromfietshelm te dragen op de elektrische fiets. Bij het huren van een elektrische fiets bij Fietsverhuur Neeroeteren krijg je van ons gratis een helm mee.

Ervaringen van onze klanten

“Hele leuke dag gehad met de familie in Neeroeteren, de fietsen zijn van erg goede kwaliteit en het personeel was erg vriendelijk!”

tripadvisor

Fleur van der Krabben

“Super goede fiets en vriendelijke service!”

google

Sara van Riel

“Heel vriendelijke mensen en geen abnormaal hoge huurprijs. Fijne recente elektrische fiets die goed vooruit ging en aangenaam om mee te rijden.”

tripadvisor

nelesoons

“Moderne elektrische stadsfietsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!”

google

Lena Boeye

“Het was een super goede fiets en heel vriendelijke en goede service! Onze hond heeft ervan genoten! :)”

tripadvisor

Sara

“Zeer tevreden! Goede service en meer dan uitstekende fietsen om de prachtige bossen mee in te trekken!”

google

Lennert Roeland

“Alles was goed geregeld en de fietsen stonden klaar bij aankomst. Ook mogelijk om de fietseneen halve dag te huren. Verder zij het ook fietsen van topmerken.”

tripadvisor

Steven B

“Je fiets vanaf fietsverhuur Neeroeteren zo het natuurgebied de Hogekempen in. We hadden een bakfiets met aansluiting voor de maxi-cosi gehuurd. geweldige dag gehad.”

google

Stefan Van Rijn

“Vriendelijke mensen - telefonisch altijd bereikbaar - flexibel Duidelijke uitleg en een hart voor kinderen! Onze kids zijn fan van het ezeltje!”

tripadvisor

Sarah B

“Een top persoon die super goede service bied bij het verhuur van fietsen. Een echte aanrader om hier fietsen te huren voor een leuke daguitstap. Kleinzoon heeft er echt van genoten 😎”

google

Frieda Cuppens

Onze moderne elektrische fietsen huren

Je kunt de fietsen huren voor een halve dag of voor de gehele dag. Je krijgt hier van ons een helm bij. Mochten er nog andere wensen zijn, geef dat dan gerust aan.