Elektrische mountainbike huren

Ontdek de mooiste routes in Limburg en huur een elektrische mountainbike bij Fietsverhuur Neeroeteren. Met de elektrische ondersteuning fietst u gemakkelijk door de heuvelachtige omgeving en geniet u van de prachtige natuur.

Fiets huren

Onze moderne elektrische fietsen en steps huren

Je kunt de fietsen huren voor een halve dag of voor de gehele dag. Je krijgt hier van ons een helm bij. Onze steps zijn per uur te huur.

Ervaringen van onze klanten

“Hele leuke dag gehad met de familie in Neeroeteren, de fietsen zijn van erg goede kwaliteit en het personeel was erg vriendelijk!”

tripadvisor

Fleur van der Krabben

“Super goede fiets en vriendelijke service!”

google

Sara van Riel

“Heel vriendelijke mensen en geen abnormaal hoge huurprijs. Fijne recente elektrische fiets die goed vooruit ging en aangenaam om mee te rijden.”

tripadvisor

nelesoons

“Moderne elektrische stadsfietsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!”

google

Lena Boeye

“Het was een super goede fiets en heel vriendelijke en goede service! Onze hond heeft ervan genoten! :)”

tripadvisor

Sara

“Zeer tevreden! Goede service en meer dan uitstekende fietsen om de prachtige bossen mee in te trekken!”

google

Lennert Roeland

“Alles was goed geregeld en de fietsen stonden klaar bij aankomst. Ook mogelijk om de fietseneen halve dag te huren. Verder zij het ook fietsen van topmerken.”

tripadvisor

Steven B

“Je fiets vanaf fietsverhuur Neeroeteren zo het natuurgebied de Hogekempen in. We hadden een bakfiets met aansluiting voor de maxi-cosi gehuurd. geweldige dag gehad.”

google

Stefan Van Rijn

“Vriendelijke mensen - telefonisch altijd bereikbaar - flexibel Duidelijke uitleg en een hart voor kinderen! Onze kids zijn fan van het ezeltje!”

tripadvisor

Sarah B

“Een top persoon die super goede service bied bij het verhuur van fietsen. Een echte aanrader om hier fietsen te huren voor een leuke daguitstap. Kleinzoon heeft er echt van genoten 😎”

google

Frieda Cuppens

“We hebben genoten van de geweldige omgeving, heel erg bedankt voor de goede service! De fietsen zijn van super kwaliteit 👌🏻”

tripadvisor

Lindsy S

“Fietsen van degelijke kwaliteit. Je kan huren voor halve of ganse dag. De bakfiets ideaal voor als je kindjes wil meenemen, of in ons geval de hond. Wij hebben er in elk geval van genoten!”

facebook

Marleen Simons

“Ik heb een spiksplinternieuwe elektrische bakfiets gehuurd en een dag lang genoten met mijn hond in de bak. Geweldige dag gehad samen. Ik kan het iedereen aanraden om hier een bakfiets te huren voor een schappelijke prijs.”

google

Ellen van de Ven

“Top dag in de prachtige bossen van Neeroeteren, prachtige parcours. Veel heuvels en geweldige afwisselende hoogtemeters. Een echte aanrader”

tripadvisor

Frank

“Topervaring met de hele familie! Mountenbiken in een bosrijke omgeving! Prachtige locatie. Supervriendelijke staf! Echte aanrader!”

facebook

Pelter Autogroup

“Zeer aangename handelaar en locatie, perfecte kwaliteit in apparatuur. Qua prijs-kwaliteit verhouding veruit de beste uit de omgeving.”

tripadvisor

Lukas S

“Aardige mensen met verstand van MTB. Ik had een MTB gehuurd maar op de dag stormde het. Zonder problemen mocht ik naar een andere dag. Klasse service. Gratis bidon gekregen. Parcours vlak in de buurt met schitterende routes.”

google

Diana en Nico Ruijter

“Zeer vriendelijke en goede service.”

facebook

Eline Brouns

“In de zomer twee keer een elektrische mtb gehuurd, een keer met het gezin en een keer met een vriend. Top kwaliteit fietsen en een aardige eigenaar. Het is een hele mooie omgeving om te fietsen.”

google

Richard Lemmens

“Super ervaring! Nieuwe fietsen (ook bakfiets) en heel vriendelijk met goede uitleg van de verhuurder…”

tripadvisor

Nicholas VV

“SUPER leuke tochten in een prachtige omgeving. De mountainbiken zijn van topkwaliteit. Zeer vriendelijke en enthousiaste mensen waar je nog eens extra energie van krijgt. TOP een echte aanrader.”

google

Jan Pachen