Over fietsverhuur Neeroeteren

Fietsverhuur Neeroeteren is een familiebedrijfje in het mooie Neeroeteren. In de groene omgeving kun je er lekker op uit met je vrienden of familie. Onze fietsverhuur is de allereerste in de omgeving.

Onze locatie

Onze locatie

Het Eilandje is al jarenlang bekend als een mooie en unieke plaats om naartoe te gaan. Je vindt hier naast Fietsverhuur Neeroeteren ook Kajakclub de Oeter en Beachclub Fabulous. Het is echt de moeite waard om hiervoor eens op pad te gaan naar het noordoosten van België, met alle bijzondere en sportieve activiteiten die vanuit Het Eilandje te ondernemen zijn!

Vanuit de locatie van Fietsverhuur Neeroeteren verken je een uitgebreid netwerk van fietsroutes in Limburg. Dit netwerk heeft een aantal unieke pareltjes te bieden, die toeristen maar ook mensen uit de omgeving aangenaam zullen verrassen. Leef je uit op de elektrische mountainbike of verken met het hele gezin op de elektrische stadsfiets of in de elektrische bakfiets deze prachtige, groene omgeving.

Ervaringen van onze klanten

“Hele leuke dag gehad met de familie in Neeroeteren, de fietsen zijn van erg goede kwaliteit en het personeel was erg vriendelijk!”

tripadvisor

Fleur van der Krabben

“Super goede fiets en vriendelijke service!”

google

Sara van Riel

“Heel vriendelijke mensen en geen abnormaal hoge huurprijs. Fijne recente elektrische fiets die goed vooruit ging en aangenaam om mee te rijden.”

tripadvisor

nelesoons

“Moderne elektrische stadsfietsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!”

google

Lena Boeye

“Het was een super goede fiets en heel vriendelijke en goede service! Onze hond heeft ervan genoten! :)”

tripadvisor

Sara

“Zeer tevreden! Goede service en meer dan uitstekende fietsen om de prachtige bossen mee in te trekken!”

google

Lennert Roeland

“Alles was goed geregeld en de fietsen stonden klaar bij aankomst. Ook mogelijk om de fietseneen halve dag te huren. Verder zij het ook fietsen van topmerken.”

tripadvisor

Steven B

“Je fiets vanaf fietsverhuur Neeroeteren zo het natuurgebied de Hogekempen in. We hadden een bakfiets met aansluiting voor de maxi-cosi gehuurd. geweldige dag gehad.”

google

Stefan Van Rijn

“Vriendelijke mensen - telefonisch altijd bereikbaar - flexibel Duidelijke uitleg en een hart voor kinderen! Onze kids zijn fan van het ezeltje!”

tripadvisor

Sarah B

“Een top persoon die super goede service bied bij het verhuur van fietsen. Een echte aanrader om hier fietsen te huren voor een leuke daguitstap. Kleinzoon heeft er echt van genoten 😎”

google

Frieda Cuppens

Onze moderne elektrische fietsen huren

Je kunt de fietsen huren voor een halve dag of voor de gehele dag. Je krijgt hier van ons een helm bij. Mochten er nog andere wensen zijn, geef dat dan gerust aan.